PK uus EP „Wet dreams & 911 calls” sisaldab midwest emo, popmuusika ja hyperpopi mõjutusi

Teksti autor: Kevin Poll

Viimastel aastatel erinevaid muusikalisi territooriume kompinud räppar PK on välja andnud uue lühiprojekti „Wet dreams & 911 calls”. Eelmisel kevadel inglise keele peale üle kolinud muusik on seekordsel EP-l taas endaleomaselt eksperimenteerimas. EP sisaldab endas nii 80ndate midwest emo mõjutusi, klassikalisi popmuusika elemente kui ka viimastel aastatel esile tõusnud hyperpop-i. Kui žanrite nimedega päris tuttav pole, siis lihtsalt öeldes tähendab see seda, et kogu asi kulgeb küllaltki gaas-pidur-gaas-pidur rütmis.

 

Wet dreams & 911 calls eesti hiphop PK painduv keel räpp

 

Üsna kirju helipildiga EP-l vastutavad taustade eest Vaegud, Sketchmyname, Goonyears, Discent, Farber ja Dansonn.

„Ma olen alati olnud väga suur kontrasti austaja ning antud EP tracklisti koostades lähtusin täpselt sellest. Pole kellelegi üllatus, et meil oli just väga kaootiline ja ebastabiilne aasta ning tundus kuidagi õige mitte ajada joonlauaga taga “sobivat” järjestust. The less it made sense, the more it made sense,” kirjeldab projekti räppar ise.

EP temaatika saab võtta kokku üsna lihtsalt – see on metafoor süütule naudingule ja hirmutavale meeleheitele – kahele nähtusele, mis meie kellegi eludest ühel või teisel moel ei puudu.

Kuula PK „Wet dreams & 911 calls” EP Spotifys või Apple Musicus.