Ka Eestis maandus Air Jordan 1 Low OG “Mocha”

2020. aastal maailma (ja ka meid) hulluks ajanud “Mocha” colorways on tagasi. Seekord madalas Air Jordan 1 Low OG versioonis ja saadaval ka Eesti poelettidel.

Astusin mina eile juhulikult Ülemiste keskuse Nike esinduskaupluse uksest sisse ja nägin seinal seda ühte ainsat Air Jordan 1, mis sellel aastal minu tähelepanu on köitnud. Madal versioon aastad tagasi järelturu hulluks ajanud Air Jordan 1 High OG “Mocha” tossust.

Jaa, trenditeadlikumad ütlevad, et Jordan 1 on ammu surnud, vähemalt paariks aastaks kindlasti, aga kui on üks General Release Jordan 1, mis mulle korda läheb, on see “Mocha” colorway. Kahjuks pruun madal Jordan 1 on a) alati Travis Scotti disainitud ja b) olenemata ketsituru jahedast seisust ikka veel astronoomiliste hindadega. Otsustasin seda riiulil kükitanud tossu lähemalt vaadata.

Ootamatult oli seinal oleva tossu suurus täpselt minu oma. Panin jalga ja tundsin seda sama tunnet, mis paar aastat tagasi Jordan 1 jalga pannes tekkis. Mõnus surin, väike doos rõõmu, kerge muie ja kontrollimatu heakskiitev noogutus peegelpildile.

Kui kellelgi veel Jordan 1 haibi hetkeolukorrast suva ja tahab sügiseks head ketsi, mida ükskõik millise riietusega kanda, siis see on teie märguanne.

air jordan 1 low mochaKa Eestis maandus Air Jordan 1 Low OG "Mocha"

Täägid: