#LÄBIKLAASI Porsche Academy lahkas auto rolli fotograafias ja filmikunstis

Telliskivi Loomelinnakus leidis aset järjekordne Porsche Academy. Seekord oli fookuses uus täiselektriline Macan ja auto roll fotograafias ja filmis.

Porsche Eesti kutsus inimesed kokku, kohtumispaigaks Telliskivi Loomelinnak Fotografiska Tallinn. Põhjuseks soov natuke arutada ja filosofeerida auto rolli üle fotograafias ja filmikunstis. Prooviti vastus leida küsimustele, miks on autode jäädvustamisest telefonikaameraga saanud nii tavaline osa tänapäeva elust ja miks on autol erinevates filmides ja sarjades tegelase ehitamisel nii suur roll. Õhtut hoidis kontrolli all Johannes Tralla. Teemat aitasid lahata tuntud eesti filmirežissöör Andres Maimik, tunnustatud fotograaf Sergei Zjuganov ja loovjuht, auto entusiast Rainer Olbri. Loomulikult oli kohal ka värskelt Eestisse jõudnud uus täiselektriline Porsche Macan.

 

porsche academy uus macan fotografiska johannes tralla porsche academy uus macan fotografiska johannes tralla #LÄBIKLAASI Porsche Academy lahkas auto rolli fotograafias ja filmikunstis #LÄBIKLAASI Porsche Academy lahkas auto rolli fotograafias ja filmikunstis #LÄBIKLAASI Porsche Academy lahkas auto rolli fotograafias ja filmikunstis

Täägid: