#LÄBIKLAASI Red Bull Gaming Ground fotogalerii

Red Bull Eesti ja Sony Playstation Eesti on seljad kokku pannud, et lennutada üks osav võidusõitja Austriasse Red Bull Ringile päriselt sõitma. Meie olime promoklippide võtteplatsil ja kaamer oli ka muidugi kaasas.

Esimene online kvalifikatsioon toimub 12.-18. september. Mõte siis sõita Gran Turismo 7 mängus välja oma parim ringiaeg, et kindlustada koht teises kvalifikatsioonivoorus 15 kiireima seas. Teine kvalifikatsioon toimub 26. septembril, kus tuleb võidelda oma koha eest Red Bull Gaming Ground MängudeÖÖ suures finaalis. Lisaks toimub 29. septembril Tartus Wildcard voor, kuhu oodatakse igapäeva gamerid, kellel näiteks pole gaming setupi kodus. Oodatud on ka need, kes esimeses online kvalifikatsiooni voorus finaali ei saanud. Noh et siis veelkord proovida.

Red Bull Gaming Ground MängudeÖÖ finaal leisab aset 19. oktoober Ülemiste Keskuse Apollo Kinos. Finaalis võtavad omavahel mõõtu kaheksa parimat, et selgitada välja, kes kihutab Austriasse Red Bull Ringile.

Rohkem infot Red Bull Eesti kodulehel.

Video ja produktsioon Vita Pictura, fotod Metsakutsu / Hooligan Hamlet.

#LÄBIKLAASI Red Bull Gaming Ground fotogalerii red bull eesti roosabanaanike gran turismo 7 playstation eesti

red bull eesti roosabanaanike gran turismo 7 playstation eesti #LÄBIKLAASI Red Bull Gaming Ground fotogalerii red bull eesti roosabanaanike gran turismo 7 playstation eesti red bull eesti roosabanaanike gran turismo 7 playstation eesti #LÄBIKLAASI Red Bull Gaming Ground fotogalerii