LÄBIKLAASI: Linnanomaadid Unustet Paradiisis

Värske pitser tänavamoes – kodumaine moebränd GUILD raputab oma eksperimentaal-setiga meid kivist paradiisiaeda, kus puud kasvavad ja loomad jalutavad veel vaid inimese rõivail ja mälestustes.

“Me oleme unustanud, kes me oleme ja ei hooma enam sedagi, kus me oleme. Side Maa, looduse ja meite tõelise olemusega on hääbumas… Kui me jätkame nõnda üleolevalt metsade ja loomadega ümberkäimist, kaotame paradiisi,” vestavad GUILDi musketärid.

“Sest paradiis, see ei ole mingi umbmäärane taevariik, mida eluaeg oodata – see imeline “aed” asub siin ja praegu ja meie asi on selle eest hoolt kanda. Postmateriaalne maailm tuleb nii või naa, küsimus on, mis sel imelisel hetkel veel elavast alles on.”

 

” PARADISE IS NOT A PLACE, IT’S A STATE OF MIND “

 

 

LINNANOMAADID UNUSTET PARADIISIS
Fotod: Felix Laasme / Hooligan Hamlet

 

 

comments powered by Disqus