Osa Hanf Kungist seisab kodumaa metsade eest uues loos “#METSOLISIIN”

Dj Shromik ja Seaduskuulekus koos sõnaseppadega Eiche, RoRo ja Ruudi lahkavad Eesti metsatööstuse hetkeolukorda uues loos “#METSOLISIIN”. Pikemate juhtmetega inimestele #METSOLISIIN tähendab “mets oli siin”. Biidi autoriks on Shromik ise. Teema on oluline ja igasugune eestikeelne sõnaseadmine, milles peitub sõnum, on asi, mille poolt peaks iga kodumaise räpi austaja olema. Avaldame siinkohal värske loo kirjelduse autorite enda sõnadega:

Eesti Mets on ohus! Jaga muusikat ja levita sõna, sest ainult nii on võimalik peatada arulagedad lageraied, mida teostatakse puhtalt ärilisel eesmärgil ilma igasuguse austuseta looduse vastu, hävitades terveid ökosüsteeme siis, kui näiteks lindudel on pesitsushooaeg. NÕME! Aga see pole üldse mitte kõik…

Kui sind hakkas asi rohkem huvitama, siis loe liikumise kohta lähemalt “Eesti metsa abiks” kodulehelt. Kasuta hashtag‘i #METSOLISIIN, kui näed, et kuskil on tehtud või on parasjagu käsil lageraie. Jaga pilti ning oma emotsiooni.

 

comments powered by Disqus