Maxtract andis välja teise singli “Tuuleiil” peagi ilmuvalt albumilt “Stamina”

Ilmselt selle aasta üks suurimaid üllatajaid on Maxtract. Lugu “Katamaraanid” on paljude jaoks aasta 2019 suve hümn. Mees valmistub välja andma oma debüütalbumit “Stamina” ja sellega seoses on väljas teine singel nimetatud abumilt. Lugu kannab nime “Tuuleiil” ja ilusa naisvokaalina heliseb Karmel. Loomulikult on bänger salvestatud Maxtracti enda tehtud biidile. Ei ole kellelegi üllatus, et Maxi produtud asjad on väga tema enda nägu. Tema saundil on selge oma käekiri, millele mina sõrme peale panna ei oska. Mis need elemendid täpselt on, mis selle supi täpselt nii maitsema paneb? Kui keegi oskab seletada, siis olen suur kõrv. Igatahes maitseb supp hästi.

Uus album “Stamina” ilmub Legendaarne Records alt 26. juulil. Albumi eelmüük legendaarne.ee kodulehel.