Hooligan Hamlet alustab

Hooligan Hamlet on laivis! Oota mis asi on nüüd täpselt milles? Kuuliga panged on mailis? Hoo-li-gan Ham-let, BIIITCH (kui ma oleks Jesse “Halvale Teele” sarjast). Olla või mitte olla, selles oli küsimus mitu aastat. Täna võin Juliat otsaette suudelda või makku pussitada, aga vastus enam ei muutu – OLLA.
 

Tere tulemast, armas lugeja.

Huligaan Hamlet alustab päriselt ja on siin, et teha midagi šokeerivalt ebaoriginaalset – ilusaid ja ägedaid asju, mille otsetarve ja vajadus on suhteliselt suure küsimärgi all.

? <— suurema kui see siin.

Aga meid ei koti – majandus on piisavalt heal järjel, et tegeleda asjadega, mis meile meeldivad ja näevad lihtsalt sitaks ägedad välja. Tegelikult ei erine me palju ka näiteks sinust. Peale tööpäeva mõtled, kuidas jälle oled raisanud oma elust terve päeva tehes midagi mitte-nii-ägedat? Täpselt nagu meie. Ainult, et me raiskame päeva (ja öö) tehes midagi kõige ägedamat üldse! Räpivideod, fotod poolpaljastest tüdrukutest, Skandinaavia ja Baltikumi ainus Lamborghini Huracan, joonistamine kella 6-ni hommikul – kõlab nagu minu elu viimased 6 kuud.

Aga meid ei koti – majandus on piisavalt heal järjel, et tegeleda asjadega, mis meile meeldivad

IMG_7083Loomulilkult ei ole me maailmas ainsad, kes ägedaid asju saavad teha. Hooligan Hamlet kavatseb teid lisaks ka kõikide teiste maailma ägedate ettevõtmistega kursis hoida meie LIFE X HOOLIGAN HAMLET online ajakirjas! Täpselt nii – koos meiega algab järjekordne fashion ja lifestyle blog! Aru ma ei saa ainult, milles see sõna “ja” süüdi on, et ta on üles rivistatud ilmselt kolme kõige õudsema sõna vahele, mis eales leiutatud.

Fashion, lifestyle ja blog – nende kolme sõna (ilma “ja”-ta siis) võit Väga Ebacoolide Sõnade MM-il ei vähenda muidugi meie uue online mag’i street cred’i (street credibility toim.). Mulle ei meeldi need steriilsuseni lakutud intelligentsed veebiväljaanded, mille päises vahelduvad Marten Kuninga ja Marten Kuninga fotod, kus üritatakse punnitatult ja auhinda väärt visadusega elektroonilist popi hiphopiga integreerida, rääkides räpist asjatundmatus 1994. aasta võtmes. Räppshit on kaasaaegne! Räppshit loob trende ja kustutab neid. Räppshitt on cool, mitte boring as fuck! Räppshit on jõud ja energia ja sellest pakatab kogu meie ajakiri.

Huligaan Hamlet teeb ilusaid ja ägedaid asju, mille otsetarve ja vajadus on suhteliselt suure küsimärgi all.

IMG_7189Info üleujutus on käes ja Jumal käskis Hooligan Hamletil paadi ehitada ning kõige coolima seltskonna inimkonnast selle peale toimetada. See pole mingi mahekaupadest valmistatud hipsterite ökopaat, see on kuradi !!!das megahypher superkaater!!! sellest natuke naljakast Beebilõusta videost. Hüppa peale või upu koos teiste näotutega sinna, kus harilik hall hüljes näiteks enam ei käi (sellest võiks osata ka järeldusi teha, et sinna polegi võibolla vaja minna).

Metsakutsu, Laska & Georg
Hooligan Hamlet

Me ei taha seda üksi teha nii, et loomulikult ootame igasugust abi ja mõtteid ja ideid yo@hooliganhamlet.com. Kirjuta meile!