Suur Papa – A.V.R.

Suur Papa on üks meie lemmikräppareid. Ma ei hakka isegi pikalt sellel teemal keerutama. Mees paneb naised nutma ja mehed.. ka nutma. Terve aasta on mees rääkinud Suure Papa mixtapeist, mis kannab nime “Näita Mulle Kuningat mixtape 2014”. Ta ei ole ainus, kes mixtape’i välja laseb. Sama on lubanud teha ka HVNS. Sõna mixtape on mõlemil ilmselt kasutuses sellepärast, et isiklikke pingeid maandada ja enne magama minekut endale korrata “See ei ole ju album, keegi ei saa sinult albumit oodata, kui sa oled öelnud, et tuleb mixtape”. Aga alright Papa, olgu pealkirja järel märgitud mixtape, EP, maxi singel või floppy – me tahame uut muusikat! Õnneks kaua ei pidanud ootama. Siin on järjekordne uus träkk Suurelt Papalt. See ei ole meie lemmik lugu, tajume õrnalt kaua kardetud lõtvust sõnaseadmises ja näljatunde kadumist hoiakus, aga käes on augusti kuu viimane reede ja ütle mulle veel mingi lugu, mis täna peale panna kui mitte see sama. Mis teie loost arvate?