Hender Scheme’i 1000$ maksev Air Jordan 4

Aegajalt tuleb välja mingi asi, mille peale pea plahvatab. Jaapani brändi Hender Scheme‘i käsitsi toodetud versioon legendaarsest Air Jordan 4 mudelist on üks sellistest asjadest. BLÄÄÖW! Korjan ajutükid seintelt ja kirjutan edasi. Üks põhilisi asju, mida ketsikultuurile ette heidetakse on fakt, et need 200$ jalanõud maksavad ju tegelikult 3,5$ ja neid toodetakse massiliselt, ilma igasuguse hinge ja armastuseta. Kuidas sa saad midagi sellist fännata? Kuidas sa saad midagi sellist rahaliselt toetada? BLÄOOOOW! Kurat, seda pealõhkemist ma ei planeerinud. Korjan tükid jälle kokku ja liigume edasi. Aga siin need on – KÄSITSI valmistatud preeemium-super-galaktilisest nahast valmistatud paar jalanõusid, mida saab endale lubada ainult Taavi Rõivas. Oma hind ilmselt ulatub natuke kõrgemale kui 3,5$. Tõeline kunstiteos see on! Vaata ja imesta. Tegelikult Hender Scheme tegeleb käsitsi valmistatud nahast jalatsitega igapäevaselt ja Air Jordan 4 projekt on lihtsalt sihtrühma laiendamiseks. Sama on nad teinud ka Vansi ja Air Force 1-ga. Urbanistlikud noored, huvituge meist! Aga vaaadake kui äge see kõik välja näeb ja lõppkokkuvõttes, keda need tegelikud ambitsioonid huvitavad. Shut the fuck up and take my money.. and soul. BLÄÄÖW!

Hender Schemei koduleht