On NBA aeg! Kellele põhimehed Eestis pöialt hoiavad?

NBA regular season on siin ja pall on taas platsile heidetud. Uurisime NBA-ga kursis olevatelt põhivendadelt, kellele nad pöialt hoiavad ning keda finaali ennustavad. Põhivennad on meie ehk põhivendade poolt välja valitud ja enam arutlemisele ei kuulu. Kokkuvõttes võib öelda, et meie põhivendade seas on nii meinstriim affe kui ka põhimõttekindlaid mälestusest kinnihoidjaid.

Esitasime põhivendadele 4 pisikest küsimust

1. Millisele meeskonnale hoiad sina pöialt? Nimeta ainult 1 ja mingit põhjenduse jauri ei ole vaja.

2. Miks just see? Nüüd võib jaurata ka.

3. Nimeta kõige kõvem vend kogu NBAs praegu ja ühe lauseline põhjendus. Kõige kõvem ükskõik, mis skaalal – kõige kõvem naiste valik, kõige kõvem t-särk, kõige kõvem mängija. Sinu jaoks kõige sümpaatsem tüüp praegu.

4. Ennusta finaali duo.

 

On NBA aeg! Kellele põhimehed Eestis pöialt hoiavad?

s’Poom – liikumise 5LOOPS põhivend ja produtsent ja räppar

Tiim? Chicago Bulls.
Miks? Mulle meeldib see võistkond kui ühtne meeskond. Keegi pole liialt staar. Jah, on küll tagasi tulnud D-Rose, kuid ta on meeskonna mängija ning ta ei tegele millegi muuga kui mänguga (a la “Im number one” kampaaniad või komöödia seriaalid). See aasta on ka Gasol tiimis, mis tekitab huvitava Gasol ja Noah koosluse + Butler ning Gibson duo. Saab huvitav olema.
Mängija? Ma ütlekski D-Rose ja puhtalt ühel põhjusel – ta mängib mängu mitte ei tegele enda nimest brandi tegemisega. Väga kahju, et selline mängija pidi kaks hooaega vahele jätma.
Finaali ennustus? Hmm.. (2 minutit hiljem..) See on juba raskem.. (peale 3 minutilist arutlust iseeendaga) Ma tahaks näha finaalis mängimas Chicago Bulls’i ja Golden State’i.

 

On NBA aeg! Kellele põhimehed Eestis pöialt hoiavad?

Big Mora – riietebrändi Pirados põhivend ja tatoveerija

Tiim? Los Angeles Lakers.
Miks? Kobe comeback ja karjääri viimased aastad, oleks ju ilus filmi lõpp üks sõrmus veel sõrme saada. Viimaste aastate ebaõnnestumised ja vigastused jne. Tahan näha, kuidas meeskond end uuesti üles ehitab uue peatreeneriga.
Mängija? Kevin Durant, eelmise aasta MVP, kes juba ammu tiitlit väärt.
Finaali ennustus? Oklahoma City Thunder – Chicago Bulls.

 

On NBA aeg! Kellele põhimehed Eestis pöialt hoiavad?

Wild Disease – räpipundi Põhja-Tallinn põhimees

Tiim? Cleveland Cavaliers.
Miks? Kuna mu lemmik mängijaks on kujunenud Lebron James ja ta läks oma niiöelda kodumeeskonda tagasi siis hoian ikka temale ja ta võistkonnale pöialt. Hea on ka see , et osad tema vanad tiimikaaslased ka taas pundis on temaga. (Kui see on oluline siis jälgin ikkagi pingsalt ka veel Miami Heat’i tegemisi )
Mängija? Lebron James. Mulle on just silma jäänud see, et kuidas mees suudab mõelda terve meeskonna eest ja asja juhtida võistkonnana mitte ainult isepäi tegutseda. Mehel on annet + mees suudab näha kaugemale kui oma statistika.
Finaali ennustus? San Antonio Spurs – Cleveland Cavaliers

 

On NBA aeg! Kellele põhimehed Eestis pöialt hoiavad?Genka – põhivendade põhivend ja arvamusliider

Tiim? LA Clippers.
Miks? No tegelt on neid satse rohkem, aga Clippersi poolt olen alati, sest 2009 kui Griffin veel ei mänginud ja nad imesid, käisin esimest korda neid vaatamas ja sellest ajast neid alati mõtetes toetanud.
Mängija? No tegelt on neid ka rohkem – D-Rose ja Griffin ja Paul jne, a lõppkokkuvõttes ma arvan, et Kobe Bryant, sest ta on päris legend juba (päris nagu REAL).
Finaali ennustus? Huh (3 minutit hiljem…) Cleveland Cavaliers – LA Clippers või Chicago Bulls – Oklahoma City Thunder.

 

On NBA aeg! Kellele põhimehed Eestis pöialt hoiavad?

Dj MVP – põhivend klubis Studio ja peol Flavours

Tiim? Cleveland Cavaliers.
Miks? Ma vist olen üks väheseid, kellele meeldib praegune Cleveland peamiselt Kevin Love-i ja Kyrie pärast. Mulle tundub, et nad on kolmekesi nii piisavalt unselfish tüübid, et paberi peal tundub nagu tohutult õige kombinatsioon. Muidugi ka David Blatt, esineme ‘euroopa’ treener, kuigi ameerika päritolu, et kogu see kompott kokku tundub kõige huvitavam + muidugi ootused on ka kõrged, vaatamata sellele, et nad kõik üritavad neid väiksemaks rääkida PRi tasandil. Ja viimasena clevelandi fännide aspektist on see muidugi uskumatu stsenaarium, mida isegi kõige utoopilisema maailmavaatega poolehoidjad ei oleks osanud ette näha.
Mängija? Vaatamata vigastusele – Kevin Durant. Ma veendusin selles vist kõige enam siis, kui näidati enne MMi neid eelmise MMi videosid, kus eesti kommentaatorid väga hea lause ütlesid – “et põhimõtteliselt võiks olla Kevin Durant ja neli eesti U-16 poissi ja ikka võidaks kulla’”. Ehk, et individuaalsel tasandil ma siiralt arvan, et ei ole sellele mehele hetkel vastast. Lisaks tal on veel 10 aastat liigas jäänud… Oeh. Vana olen.
Finaali ennustus? Oklahoma City Thunder – Chicago Bulls.

 

On NBA aeg! Kellele põhimehed Eestis pöialt hoiavad?

Roki – põhivend NBA meeskondade särkide kandmises ja räppar

Tiim? New York Knicks.
Miks? Ma olen suuremat sorti Melo fänn, on lühike vastus. Et noh, selle hooajaga saab ports inetuid lepinguid läbi, tekib cap space’i ja loodan et järgmine hooaeg saab rõõmus olla ka knicksi fännina.
Mängija? Kõige kõvem vend on Anthony Davis. Ebareaalse potentsiaaliga kutt kossuplatsil. Pluss iga lontrus ikka naljalt ühe kulmuga välja ei vea.
Finaali ennustus? Cleveland Cavaliers – San Antonio Spurs.

 

On NBA aeg! Kellele põhimehed Eestis pöialt hoiavad?

Karmo Ruusmaa – brändi The Goons põhivend ja illustraator

Tiim? Denver Nuggets.
Miks? Underdogs. Ilus logo. Sümpaatsed mängijad. Dikembe mutombo used to play there:)
Mängija? Jube raske, aga Kobe’l on see “it”, mida kellegil teisel ei ole hetkel. Ta on küll vana, aga tal on tekkinud see MJ laadne aura. Iga tema liigutus pakub pinget. Esimesel kohtumisel pani Dwightile ära. Selline jube mindfucker. Nagu oli ka MJ omalajal. Loodan, et peab hooaja vastu.
Finaali ennustus? Cleveland Cavaliers – La Clippers äkki.

 

On NBA aeg! Kellele põhimehed Eestis pöialt hoiavad?

Dj Kicks – liikumise Pirados põhi DJ ja Lebroni fänn

Tiim? Cleveland Cavaliers.
Miks? Kuna kuningas on kodus tagasi (hihi). Tegelt on sinna päris head mängijad kokku sattunud…. tundub kõige tugevam meeskond hetkel.
Mängija? Lebron James. Mees, kes võitis 2 korda ja eelmine aasta ka. Peaaegu.
Finaali ennustus? Cleveland Cavaliers – Houston Rockets.

 

On NBA aeg! Kellele põhimehed Eestis pöialt hoiavad?

Hooligan Hamlet – põhiarvamus tegelikult

Tiim? Oklahoma City Thunder.
Miks? Väike tüdruk minus tahab näha Duranti karikasse nutmas. Mul oli ausalt tunne eelmisel hooajal, et tuleb ära. Kuidagi lõin selle meeskonnaga käed ja Ibaka-Westbrook-Durant combo jubedalt sümpatiseerib.
Mängija? Westbrook. Ilge munn, kõige koledamate riietega, ilgelt nõme mees platsil, aga kui käib peas klikk ära ja silmadesse tekkib see “Westbrook look”, siis jookseb suurtest meestest läbi ja teeb 40 punkti.
Finaali ennustus? Oklahoma City Thunder – Cleveland Cavaliers.

 

 

Kellele hoiad sina sellel hooajal pöialt ja miks?

Täägid: