Nädala Instagram #8

Hooligan Hamlet valib iga nädal välja kõige retsima foto Instagramist. Mille alusel? Ma arvan, et me ei pea põhjendama. Miks? Sest Tallinnas ei põhjendata ega argumenteerita, bitch!
 

Selle nädala Instagrami kõige bädässim pilt tuleb Viljandist. Ma arvan, et pole saladus, millisele online väljaandele Eestis meeldivad tõelised ketsipildid (jep, meile!). See Viljandi päss impordib tossundust Lõuna-Eesti kuplite vahele suure kirega. Kuigi kollektsioon antud pildil ei oma erilist isikupära, suunitlust ega mustrit (bränd ei ole mingi muster) ja pingutab rohkem kvantiteedi kui kvaliteedi nimel, siis Hooligan annab oma õnnistuse hea stardi eest. Loodame Lõuna-Eesti päti ketsikollektsioonis kõrgemat levelit tunnistada juba lähitulevikus. Foto seab aga oma leveli vägagi muhedalt ning ootame sellest torust veel samataseme litreid.

Björni Instagrami konto bjberggrenofficial
Siim Tederi fotograafia

siim teder photography