Jason Goldwatch “Time Pieces” lühifilmide seeria

On väga tõenäoline, et Jason Goldwatch on kõige ägedam tüüp, kes praegu meiega koos siin Päikesesüsteemis elab. Ta on režissöör ja fotograaf ja ta teeb ägedaid asju. Asju, mis teda ennast kotivad. Minu arvates on see elu eesmärk ja mina olen seadistanud ennast seda sama eesmärki püüdma. Niikaua kui ma seda taga ajan, meeldib mulle vaadata, kuidas üks mees on selleni juba jõudnud. Eriti sümpaatne tema tegemiste juures on see, et ta usub ise igasse oma liigutusse 100%. Ükskõik, mida ta Twitterisse kirjutab, mida ta muusikavideo jaoks filmib või 13th Witnessiga koos pildistab – ta ise usub sellesse ja see on siiras. Miks ma nii arvan? Sest kõik, mida ta teeb, on ühesugune – see on tema. Ükskõik, millises formaadis ta ennast väljendab, tema sõnumid ja põhimõtted on samad. Ja see on äge!

Siin on näide tema lühifilmide seeriast “Time Pieces”, peaosades sellised mehed nagu Pharrell Williams, Evidence, Jay Electronica, Young Buck jne. Ideaalsed videoklipid, millesse ära eksida. Proovi fullscreenis, kõrvaklapid peas, pimedas toas. Sa lähed trippima ja naased alles siis, kui klipp saab läbi.