SNKRS – unelm tossuapp Nike poolt

Internetis surfates oled kindlasti märganud üht ülisuurt Nike tossukarpi, mis New York-i tänavalt leida võis. Väike pop-up store noh. Koht, kus sai omale osta ekslusiivseid Nike tosse. Lisaks oli seal ka igast muud huvitavat!

SNKRS_Box_native_1600

 

nike-zoom-city-snkrs-station-image-3

All-Star Weekend leidis sellel aastal aset New Yorkis ja seal esitleti ka uut Nike SNKRS telefoniappi selles samuses suures Nike tossukarbis. Kõik, kes võtsid osa ASW-st ja leidsid tee pop-up store, said ka natuke lähemalt vaadata ja testida uut äppi, mis saab olema Nike tossude unelm telefoniapp.

Kardan, et päris paljudel meist ebaõnnestus testida seda uut ja vägevat appi Nike pop-up poes, kuid ärge nüüd kurvad olge. Kõigil on võimalus, sest see tuleb kevadel välja. Kurat, meelest läks, sellel on ootejärjekord.

nike-snkrs-app-large

nike-snkrs-app-4

SNKRS app on täiega lahe! Saad oma tosse kruttida oma tahtmise järgi ning lisaks saadetakse sulle erinevaid teateid kuupäevadega, mil uued tossud on välja tulemas! woooop!

SNKRS on hetkel saadaval iOS seadmetele, aga selleks on vaja koodi, kui loodad koodi saada, siis proovi siit. Kõikidele, kellel on Android – varuge kannatust, varsti on häid uudiseid kuulda.