Ansambel Põhja-Tallinn vahetas oma räpparid välja

Räpipunt Põhja-Tallinn on oma eksisteerimise jooksul liikmeid vahetanud päris mitu korda. Pärast suurema hoo sisse väntamist on seda juhutnud aga ainult korra. Suurema hoo all peame muidugi silmas Eric Kammistet ja liikme vahetamise all peame silmas dramaatilist front-singeri Maia Vahtramäe lahkumist bändi tipphetkel. Ennustati grupi täielikku allakäiku ja kadumist pilpaküla rentslitesse. Aga kae imet, anonüümsetel kommenteerijatel ei olnudki õigus! Seda on maailma ajaloos juhtunud umbes 18272928920297820000 korda! Bändi võeti uus, särav, professionaalne ja kena lauljatar Kerli Kivilaan, kes tõi ansambli LIVEdesse sisse värske nootide puhtuse ja bänd küttis sama hooga edasi.

 

põhja-tallinn

 

Nüüd on aga juhtunud selline tore asi, et ansambli leivanumber ehk räpparid Fate ehk Risto Vürst ja Kenito ehk Kenneth Rüütli on otsustanud bändist jeebi lasta. Fate kütab Getter Jaani ja Sven Lõhmuse seltskonnas ja Kenito teeb Metsakutsule biite (eelnevalt esitatud faktide tõesus kontrollimises). Bändi selgroog Wild Disease ei jäta jonni ja haaras endaga ansambli algusaegadest tuntud patsaanid uuesti punti. Enne tähelendu räppisid Wild Disease’i kõrval Mini ja Chance. Mehed on võtnud väljakutse vastu ja astunud Eesti kõige populaarsema ja edukama räpipundi liikmeteks ning on valmis endaga kandma rassssket kommertsräppari taaka. Soovime omalt poolt edu ja ootame, mida uus/vana energia sellesse gängi juurde toob.

 

põhja-tallinn

 

Põhja-Tallinn ise kirjutab asja lahti

See on 2015. aasta, Põhja-Tallinna neljas tulemine. “Ei salli vaikust” aegadest on tagasi Chance ja Mini, oma eraelu ja soolo radadele siirdunud Kenny ja Fate. 

Tänases seisus on juba liiga lihtne alla anda või käega lüüa – muusika peab edasi kõlama. 
Kõik, mis tehtud, on tehtud, ja kõik, mis tuleb, on juba osa uuest peatükist.

See on tehasereset. Süsteemi uuendus, vana hea uus tegu ja uus nägu.

Praktiliselt juba 2014. aasta lõpuks valmis olnud album on juppideks lahti võetud ja meeletu kogus tööd, aega ja vaeva sellesse uuesti panustatud. Oleme jõudnud niikaugele, et õige varsti saame hakata avaldama täiesti uut muusikat, orienteeruvalt mai alguses tuleb uus singel ja suve lõpus või sügise alguses uus album. Loodame, et võtate uue koosseisu ja uue muusika hea tuju ja avatud meelega vastu. Me teeme kõik endast oleneva, et te ei peaks meis pettuma ja teeme muusikat sellise tunde ja hoolivusega nagu ei kunagi varem, et olla parem kui eile ja ikka edasi areneda.  Varuge natuke kannatust, ent me lubame, et see on seda väärt. Teie toetus on meile väga tähtis nii heas kui halvas ja teie toetus saadab meid homses. 

Koos saame hakkama kõigega. 

Loodame, et võtate uued liikmed austusega vastu ja saadate vanad liikmed austusega nende valitud teele.

Teie PTLN!