Futuristlik Reebok Insta Pump Fury

Aastal 1994, kui ma olin alles 1-aastane (või tuleks nädalate kaupa öelda?) tuli Reebok välja millegagi, mis oli tollel hetkel tossumaailma jaoks midagi erakordset. Eks nende tossupaeltega maadeldakse siiamaani, aga 94 aasta jaoks oli üsna sensatsioon, et suudeti need välja jätta. Selle nimeks sai Reebok Insta Pump Fury.

reebok-instapump-fury-tech-solar-orange-01

Aasta 94 on möödas ja nüüd on toimumas taasavastamine või saab ka öelda, et rebränding? Samamoodi nagu teevad ka kõik teised tossubrändid, mis toovad meile, uuemale generatsioonile, mudelid, mis on üsna niššikad ja sväägi täis.

Igatahes natuke ajalugu. See pump seal peal on tegelikult olnud aastast 1989, mil esimest korda näidati maailmale Pump atleetide jalatsikollektsiooni. Tol hetkel eksisteerisid kollektsiooni tossudel ka paelad. Hiljem, aastal 1992 saadi ka patent sellele tehnoloogiale. Pärast seda hakkasid Pump tossud vaikselt liikuma. Esialgu Shaquille O’Nealile, hiljem jooksijatele. Nüüd kuulake väga tähelepanelikult, te Tupaci austajad. Reebok Pump Fury oli kusjuures esindatud ka filmis “Juice”, kus Tupac oli peaosas. Tupac ikka sebis selle Reebokiga, sest 1994-aastal “Above the Rim” filmi järgi oli Tupaci ja Reeboki koostööl tehtud filminimeline tossuseeria. Tipphetk sai olema samal aastal hiljem, kui tuli välja meie jaoks kurikuulus Insta Pump Fury mudel.

764913240 Reebok-insta-PUMP-Fury-20th-OG-04

Ok, aitab historyst. Ma räägin kui tossuarmastaja. Pool aastat tagasi kui ma neid nägin netis, siis nad ei olnud nüüd kõige silmatorkavamad. Mida enam ma neid nägin, seda enam mulle hakkasid need meeldima, sest noh kammmooon Simmo, beautiful shit ju. Vaatame kogu kompotti – need detailid, see futuristlikkus, see vahe seal tallas. Ma tean, et kõigile see ei meeldi. Mõne mõistuse jaoks on see niivõrd vastuoluline, aga mis siis. Teine võtab peast kinni ja arvab, et lapsel katus sõidab. Ega ei peagi armastama, kuid tuleb tunnustada seda futurstlikku esteetikat. Toss, mis võib järgmised 5-10 aastat olla üsnagi mõistmatu mõne jaoks.

Praeguseks võib leida Reebok Insta Pump Fury-t nii erinevates värvikombinatsioonides. Mõni tuunib ise, mõni leiab internetist eriti vinged tossud, mis Reeboki ja kellegi koostöös on tehtud. Leiab ka Reeboki kodukalt, viska silm peale! Sõber toob välismaalt koju ära.

Ärge arvake, et ma hull, kuid mida rohkem vaatad, seda enam hakkab meeldib. Luban!

reebok-pump-fury-og-4 instapump