Hamlet TV esimene saade “Kes on J-Flowz”

Meil on au ja uhkus tutvustada meie esimest päris-päris oma räpisaadet. Rahvapärase nimega Hamlet TV toob teieni esimese osa saatest “Artist series“, kus tutvustame teile endale omases Hamleti kvaliteedis huvitavaid artiste. Loomulikult ei ole sellel saatel mitte mingit ilmumisgraafikut, tähtaegu ega osade koguarvu. Samamoodi ei ole sellel saatel mitte mingit formaati. Hooliganstyle!

Hamlet TV Artist series osa 1 – “Kes on J-Flowz?”

Hiljuti rääkisime Londoni päritolu MC-ist, kes on sattunud segastel asjaoludel Eestisse, käis 5LOOPSil Tartus külas, astus üles kodumaisel räpiüritusel Yo!Hoov ning ürituste sarja Grind showl enne SIGMA (UK) etteastet. MC, kes ajab oma asja tõeliselt 21. sajandi stiilis, kõnnib oma rada ja mees, kellelt on meil Eesti hiphopi põliselanikel ohohoo kui palju õppida! Vaata ~7 minutilist intervjuud ja pane kõik kõrvataha, mida teises keskkonnas sirgunud värskel hiphopi mehel on meiega jagada. Selles intervjuus on miljon hobust, kes kõik kohe oma saani ette rakendada, kui vähegi tahtmist on. Intervjuu lõpus ka väike kohustuslik LIVE räpp, mille filmisime üles eriti värskelt avatud parklas Tallinna Lennujaama lähedal. Nautige ja oodake lisa!