Adidas ja ta uus vintage mudel Rod Laver

Stan Smith is so last year. Nüüd kui Adidas on oma retrokad taasesitlenud on aeg taas järgmiste susside järgi minna. Tuua tuhast ülesse, tolm pealt maha pühkida ning rokkima minna.

Seekord on siis Rod Laver, mis tegelikult ei ole lihtsalt armastatav jalanõu. Tead küll, special thang vms. Eriliseks võib seda nimetada põhjusel, et on adidase Consortiumi poolt taasesitletud sneakers. Nagu ka varasemalt on adidase Consortiumi poolt reliisitud ekslusiivseid tosse. Seda ei saa isegi tossuks nii väga nimetada, kui pigem elegantne vabaaja jalanõu.

Igatahes Adidas Rod Laver VIN sai seekord Phytoni lähenemise. Värvivalikus on nii must kui valge. Mõnus ussinahk külgede peal sobib ideaalselt viikaritega Komeedis show-offimiseks. Üks kõige märkimisväärsem asi selle kõige juures on see, et Adidas unustas või jättis meelega välja enda 3 triibu brändimise. Null. Mitte ühtegi suuremat tunnust, et oleks tegu Adidasega.

Rod Laver saabub ülemaailma erinevate edasimüüjateni 9. mail, mil kõigil on võimalik soetada üks väga esteetiline ja vintaažne jalanõu.

adidas-consortium-rod-laver-python-pack-4 adidas-consortium-rod-laver-python-pack-5 adidas-consortium-rod-laver-python-pack-6 adidas-consortium-rod-laver-python-pack-2 adidas-consortium-rod-laver-python-pack-3 adidas-consortium-rod-laver-python-pack-7