Boombox: Uuskool Ingmar Gailit ja vanakool Otto

Hooligan Hamletil on Soundcloudis oma väike eksklusiivmuusika nurgake nimega Boombox X Hooligan Hamlet. Meil on sellega üks tore mõte. Enne kui ma selle mõtte teoks saame teha, on meil vaja sinna koguda eksklusiiiivset kodumaist hiphop muusikat. Kui sa oled kodumaine räppar, produtsent või plaadifirma, siis saada meile oma lugusid ja ägedaid remixe yo@hooliganhamlet.com. Kui kvaliteet on hea, träkk on bänger, siis oled andnud oma panuse meie pisikesse räppi edendavasse projekti.

Kodumaine räppar, produtsent või plaadifirma – saada meile oma lugusid ja ägedaid remixe yo@hooliganhamlet.com. Tingimusel, et tegemist on Eesti hiphopiga öfkoors.

Ingmar Gailit saatis meile oma uue loo, mis on valminud koostöös legendaarse can-i-kick-it-fuck-yes-you-can booo00oombap biidimeister Ottoga. Mees, kes on suur kruvi ja polt ja liim ja katus ja kelder projektis nimega 5LOOPS. Lugu klapib ideaaaalselt tänase torssis ilmaga. Tegelikult sa ei teaaaa, kes ma olen!

Hooligan Hamlet Soundcloud
Ingmar Gailit Soundcloud