Tartu Titaanid ehk eestlaste Ameerika jalgpalli klubi, mida sa pead teadma

Teadsid, et sarnaselt sulgpalli või iluuisutamisega harrastatakse Eestis väga heal tasemel Ameerika jalgpalli? Superbowl ülekande pausi show peaesinejat Katy Perryt tead, aga sellist asja ei tea? Jep, see on sport nagu sport ikka, selle pisikese erinevusega, et see ei ole mingi eitede sport. Seal teevad päris mehed päris asju. Kodumaise hiphopi suurnimi ja pundi 5LOOPS eestvedaja Martti Poom alias s’Poom on üks aktiivsemaid Ameerika jalgapalli aktiviste Maarjamaal. Ja sa veel mõtlesid, et Ameerika jalgpalli artiklil ei ole mingit seost Hooligan Hamleti tavapärase teemavalikuga.

martti poomPildil on USA saatkonnas toimunud kohtumine Ühendriikide suursaadik Jeffery Levine’ga (vasakul) ja räppar/produtsent/arendusjuht Martti Poom (paremal).

Asi on tõsine täitsa päriselt. Meil on Eestis olemas semi-pro Ameerika jalgpalli meeskond Tartu Titaanid. Meie poisid on leidnud oma hobi ja armastuse. Uus hooaeg on värskelt alanud ja hooaja avamäng toimus Lätis 18. aprillil. Tartu Titans VS Riga Lions võideti Kalevipoja rammuga lätlaste koduplatsil seisuga 6-51! GO TITANS!

tartu titansVeel olulisem on see, et 16. mail toimub Valga Linnastaadionil Baltic Sea League teine mäng Tartu Titans VS Vitebsk Lynxes. Loomulikult oodatakse kõiki oma poisse kodumängul toetama ja kaasa elama. Ameerika jalgpall vajab meie kõigi abi ja kui sul on võimu midagi ära teha, on kõik ettepanekud/ideed/mõtted oodatud.

Tartu Titans Facebooki leht

tartu titans

 

 

 

Täägid: