adidas Y-3 Qasa High ehk 4. juuli ei ole kaugel

Competition, baby, competition…

Alguses Nike, nüüd Adidas x Yohji Yamamoto. Kuradi kurat. Algul vaatasin seda Niket, mõtlesin, et oh..ideaalne. Nüüd kui nägin esimest korda adidas Y-3 Qasa High “Independence Pack” mõtlesin Nike osas ümber. Ok, aitab Nikest praeguseks. 

Adidas Y-3 on viimase aja, vähemalt minu jaoks, huvitavamaid tosse, eriti Qasa High ja Qasa Low. Tossud, mis näitavad välja täielikku futuristlikust. Äkki uues Star Warsis tüübid kannavad neid, eks näis. Igatahes. Back to the “Independence Pack”. Kui ma vaatan seda tossu, siis minu jaoks tundub see midagi teistsugust kui teised ketsid. Selles oleks nagu nii palju ja samas nii vähe. Minimalistlik toss, mis pritsib erinevaid elemente.

See 4. juuli toss on küll üleni sinine nagu mõni võis eeldada, kuid samas see sinine on eriline. Mitte tähtpäeva puhul vaid sellega, mida see edasi annab. Tänaval jääks kohe silma!

Seda eriti magusat tossu on võimalik saada juba poodidest, võimalik, et mõni saab ka neti teel, aga hinnaks on 400 dollarit.

Hooligan Hamlet adidas Y3 Qasa High Hooligan Hamlet adidas Y3 Qasa High Hooligan Hamlet adidas Y3 Qasa High Hooligan Hamlet adidas Y3 Qasa High Hooligan Hamlet adidas Y3 Qasa High