Ingmar Gailit ja Avoid Dave – Kroonijuveel

Ingmar Gailit on tuttav nimi äkki juba, eks? Mees, kellest oli juttu siin ja tegelikult ka juba siin. Kes on Avoid Dave? Is it a bird, is it a plane, no it’s Dave, on the train! See on Taavi. Mees, kes tegi imelise kodumaise bändi Aides VEEL paremaks. Mees, kes teeb superhead muusikat oma bändis ja ka täiesti üksi. Mees, kes teeb kaasa Genka ja Paul Oja viimase albumi kõige paremas loos. Mees, kes on käinud Eesti Laulul ja kõige olulisem – mees, kes tõi oma pundiga Eesti meelelahutusmaailmale nime Kristel Aaslaid. Mees, kes näitleb seda naljakat välismaalast seal Padjaklubi sarjas. Kokkuvõttes on Taavi tüüp, kellel on anne.

Nüüd on Ingmar suutnud ta ära rääkida oma uuele träkile “Kroonijuveel”. Träki instrumantaalse poole eest vastutas Heldur Maripuu ning saksofonimängija Carl Tuulik. Loo on mixinud DJ Critikal. Masteri eest vastutab Tanel Roovik.

Kui oma esimeses singlis jagas Gailit maad Jumala ja Saatanaga, siis «Kroonijuveel» on sama lihvitud ja meeleolukas kui loo nimi. Räppar ulatab sõbrakäe, et julgeksime kaotuseid vastu võtta ning nendega toime tulla. Kõik kahtlevad – isegi võitjad. Igaühel on unistused ja oma tee, kus ette tulevatest takistustest aitavad üle õiged inimesed ja enesusk.

Eesolev suvi on Pärnu räppari jaoks teguderohke. Gailitit ootavad ees mitmed kontsertid üle Eesti ning käimas on ka debüütalbumi «Momentum» salvestamine, mida saab kõigi eelduste kohaselt kuulda juba sügisel.

Ingmar Gailit Facebook

Ingmar Gailit Soundcloud