Fotoseeria “Rebel vibes” feat. Iti & Silver

Hooligan Hamlet on all about photos (and hiphop and sneakers and epic shit and awesome stuff and..) aga ikkagi foto on ka meil DNA’s. Meil on pundis palju ägedaid inimesi. Üks nendest on näiteks supertalent fotograaf Silver Mikiver, kellest rääkisime piikalt-pikalt juba varem. Kõige uuem kaasamõtleja meie tagasihoidlikus seltskonnas on Iti. Who the hell is Iti? Seda sa peaksid ka juba teadma. Need kaks võtsid fotoaparaadi kaasa ja otsustasid vabariigi praeguse hetke kõige kuumema ja stiilsema fotoseeria teha.

Pildiseeria stilistika mõnusaks küljeks on see, et outfitidel on omavahel kombineeritud treening- ja vabaajarõivad. Need on mugavad, aga samas annab asja coolilt ja stiillselt välja mängida. Ja veel – napid treeningshortsid näevad suvel ka niisama kandes head välja – why not? Riietest enamus on naiste Nike kollektsioonist, aga lisatud on ka meesteelemente, mis teeb asja eriti tuusaks. Kõik naistekollektsioonist riided on saadaval Viru Keskuse Nike poest! Naised, lennake peale!

Miks “rebel vibes“? Selles kohas ei tohtinud tegelikult viibida. Äkki ei oleks tohtinud ka mainida…

Hooligan Hamlet Iti Järve Hooligan Hamlet Iti Järve Hooligan Hamlet Iti Järve Hooligan Hamlet Iti Järve Hooligan Hamlet Iti Järve Hooligan Hamlet Iti Järve Hooligan Hamlet Iti Järve

Rebel vibes toovad teieni:

Kurikuulus fotograaf Silver Mikiver
Modelliks oli Iti-Pätrik Järve ise
Riided tõi meieni Nike