Suure tõenäosusega tegi Rihanna selle aasta kõige kõvema muusikavideo

Õnneks me veel võime lubada oma ajakirjas sellist uudise päise fotot. Me anname teada, kui me enam ei või, sest siis paneme selle ajakirja kinni ka.

Kuidas olla maailma A klassi meinstriim muusik, müüa ja püsida relevantne ning samal ajal säilitada cool ka niši seltskonnas? See on sajandi muusikaküsimus. Mulle tundub, et Rihanna ja tema meeskond on sellele küsimusele vastust leidmas. See badass chick, lemmik teismelisteste pop printsesside seas ja ka täiskasvanud hiphopi snoobide keskel, on püsinud tipus peaaegu terve minu vanuste teadliku elu. Rihanna ei peatu. Lugu “Bitch Better Have My Money” sai lõpuks endale visuaali. Lugu on minu jaoks selle aasta üks kuulatumaid träkke ja video hoiab seda lippu kõrgel. Videos leiad näitlemas kuulsaid näitlejaid ja see detailimeri, mis sellesse 7 minutilisse eeposesse on peidetud, võiks olla eesmärgiks igale videomeistrile. See kunstiteos on oluline nii mitmel levelil, et mul on endal juba imelik seda kiidulaulu siin jätkata. Bitch better give me my video!

Täägid: