Hamlet proovib jalga: adidas Originals Tubular X

“Hamlet proovib jalga” on Hooligan Hamlet original trademark copyright artiklite seeria, kus proovime jalga cooli tosse ja jagame mõtteid oma lugejatega. Ilma filtrita päris-päris emotsioon, mis aitab sul leida vastuse Universumi kõige olulisemale küsimusle: cop or not?

Heeeeeil Mari ja hallleluuja! Opapparrei ja shalalalalaa! Kõiki eelnevaid väljendeid võib laulda vabalt valitud helistikus. Unistused on ainult täitumiseks. Hiljuti nägin esimest ametlikku fotot sellest Originals lipulaeva Tubular kõrgest high-top versioonist nimega adidas Originals Tubular X. Unistasin, et oo Universumi looja, oo Universumi kukutaja, tee nii, et ma saaksin neid tosse jalga proovida. Avan esmaspäeval oma silmad ja voila! adidas Eesti tegi võlutrikki ning siin minu laua peal nad on.

 

hooligan hamlet

 

“Kuidas siis emotsioonid on?” küsis reporter Mika Häkkineni käest, kellel ei ole mitte ühtegi emotsiooni. Ma olin tegelikult kohe võlutud sellest adidas Originals emalaeva mudeli Yeezy Boosti pealt võetud tallast. See wavey valge vahtkummilaadne ollus tundub kanna all nagu aasta 2057 ja mu pruut on Megan Foxi tütre-tütre vahakujust versioon, kellega abiellumine oli esimene legaalne omalaadne Lõuna-Ameerikas. See valge Yeezy Boosti tald selle kõrge Tubulari peal näeb välja futu as fuck! Äge. Eriti äss näeb päris elus välja just see kontrast punase keha ja valge talla vahel. Punane+punane ei oleks üldse nii äge. 10 punkti ja värvipliiatsid adidas!

 

hooligan hamlet

 

Minu kui igipõlise jäiga-ja-mitte-hingava-tossu mehe jaoks on loomulikult hetkel veel natuke harjumatu see new-age light materjalide kasutamine tossudel. Toss ei hoia eriti kuju, kuna materjalid on õhukesed ja kerged. Materjalidest pärines ka hetkeline võnge esmamuljes. Reklaampiltidel on toode vuntsitud das mega hypher premium klassi. Läiked ja tekstuurid Photoshopis välja sharpendatud. Päris elus toss nii premium välja ei näe kui pimedas professionaalselt valgustatud fotostuudios. Ent sellest olenemata, mida rohkem ma neid oma ninast 47cm kaugusel vaatan, seda ägedamaks nad minu jaoks muutuvad. Materjalid on tegelikult ka päris premium.

Tubular X on mõnusalt kerge, värskete disaininõksudega ja väga loomingulise materjalikasutusega toss, millel hinda vägagi mõistlikud 125$. Mudel tuleb kolmes erinevas värvis – must, sinine ja punane ning on saadaval valitud poodides üle maailma ja adidas kodulehel.

 

hooligan hamlet

 

hooligan hamlet

 

hooligan hamlet