Iti J fotoseeria “Try it out!”

Hooligan Hamlet annab nüüd kõikidele tüdrukutele natuke ideid, mida homme selga panna. You are now rockin’ with Iti J! Issand, ma oleks peaaegu inglisekeelseid räpiridu siia kirjutama hakanud. Tüdrukud, pange nipid kõrvataha ja poisid – te teate küll, mida te teha ei tohi. 

Busbusybusy blogijaelu ja viimased kaks nädalat häid hetki on teie ees. Siin on mu galerii parimatest paladest – minu isiklikud lemmikud. Loodetavasti leidub mõnes outfitis mõni hea outfiti-idee, mida enda peal järgi proovida. Avastasin, et hullult mõnus on kord nädalas midagi täiesti teitsugust selga panna – tekitab inimestes lahedaid emotsioone. Try it out!

 

Iti J blog

Iti J blog

Iti J blog

Iti J blog

Iti J blogIti J blog

Iti J blog

Iti J blog

Iti J blog

Iti J blog

Iti J blog

Iti J blog

 

ITI J BLOGI
INSTAGRAM
FACEBOOK

Täägid: