Jay Rock ja tema varsti ilmuv uus album “90059”

Enne Kendrick Lamari ja Schoolboy Q-d oli Jay Rock! Kohe-kohe ilmub Jay Rocki uus album “90059”.

Muusikamaailm on huvitav koht. Aastal 2011 ilmus välja Jay Rock ja tema album „Follow Me Home“, mis oli esimene suurem saavutus, millega TDE – Top Dawg Entertainment – seotud on olnud. Tähtede seis tundus olevat soodne kaugemale ja kõrgemale pürgimiseks. Albumi teisel singlil „Hood Gone Love It“ tegi kaasa tollal sisuliselt tundmatu artist, kel nimeks Kendrick Lamar.

Neli aastat hiljem on seis selline, et nii Kendrick Lamar kui Schoolboy Q kuuluvad mõlemad suurimate räpinimede hulka ja ka Ab-Soul on endale soliidse fännibaasi ning karjääri rajanud. Meest, kes grupeeringu jaoks palli veerema pani, on aga kohatud vaid siin-seal (väga tugevaid) fiite tegemas ja sporaadiliselt on ta ilmutanud ka mõned lood.

Nüüd aga saab edasiseid arenguid huviga jälgida, kuna lõpuks on ilmumas Jay Rocki uus album, mis kannab nime „90059“. Lühikese ajaga on saabunud nii videosingel albumi nimiloo näol (fun fact: sellel on vägagi ODB stiilis refrään) kui ka albumi kaanekujundus ja träkklist ning kogu kompott peaks arvatavasti kuulatav olema lähipäevil.

 

jay rock 90059

 

Träkklist:

 1. Necessary
 2. Easy Bake (ft Kendrick Lamar & SZA)
 3. Gumbo
 4. Wanna Rida (ft Isaiah Rashad)
 5. The Ways (ft Sir)
 6. Telegram (Going Krazy) (ft Lance Skiiwalker)
 7. 90059
 8. Vice City (ft Black Hippy)
 9. Fly on the Wall (ft Busta Rhymes)
 10. Money Trees Deuce
 11. The Message

 

Teksti autor: Asko Astmäe
Vähem sügavatel teemadel säutsub ka Twitteris

Täägid: