Supreme x Air Jordan: kogu ilmumisinfo, kõik kuulujutud ja detailid

Kõik, mis on seotud eliit rula- ja streetwearbrändiga Supreme, on alati supernõutud ja kirglikult tahetud. See on Supreme’i stiil. Fun fact about Supreme – nende asju saab osta ainult nende enda poodidest, mida on maailmas kokku 9 ja nende isiklikust veebipoest. Tohib oma sõnadega? See on badass. Kohe kui tossunohikute ninadesse ilmus lõhn võimalikust Supreme X Air Jordan koostööst, lendas internet õhku. See on ilmselt selle aasta kõige haibitum reliis, mis teeb silmad ette isegi adidas Yeezy Boost reliisidele. Järjest hakkasid tilkuma lekkivad fotod ja kinnitamata informatsioon.

Tänaseks on asi ametlik. Ilmub Supreme X Air Jordan kollektsioon, mis koosneb kolmest erineva disainiga Air Jordan 5 Retro tossumudelist. Disainis eriti mõnus Supreme’i käekiri ja legendaarne Air Jordan 5 siluett teevad sellest ülimalt olulise reliisi, millest saab kohe järelturu üks suurimaid tossumudeleid aastal 2015.

 

supreme-air-jordan-5-shoes-master-2-002 supreme-air-jordan-5-shoes-master-2-003 supreme-air-jordan-5-shoes-master-2-004

 

99% kindel on, et ametlik reliiskuupäev nendel tossudel on 15. oktoober. Allikaid on erinevaid, aga seda kuupäeva räägitakse erinevates tossufriikide kommuunides kõige kõvema häälega.

 

wattsgoodie

 

 

Osta saab neid tosse esialgse info kohaselt ainult online’st ja seda Nike veebipoest ja Supreme veebipoest. Loomulikult võib eeldada, et kogused on superlimiteeritud. Kuulujuttude kohaselt on kõige suurem kogus camo versiooni ning kõige väiksem kogus valgeid.

 

dunkxchange

 

Konkreetset infot reliisi kohta on super vähe. Eeldatav hind tossudel on ~190$. Eeldatav ilmumiskuupäev 15. oktoober on silme-ees ja varsti saame kogeda, kuidas see asi täpselt välja näeb. Ootame ootame ootame, mis saama hakkab.

Illustratsioon: 13th Vision
Fotod: Jaapani ajakiri SHOES MASTER vol 24

supreme-air-jordan-5-white-01supreme-air-jordan-5-black-824371-001_2

supreme-air-jordan-5-desert-storm-1