Kundas on asi tõsine! Täiesti uus artist – Rom.

Rom on ilmselt MC, kellest tavaline inimene kõige rohkem ei tea. Eesti hip-hopis natukene vilunum tegelane ehk kuulis Romi nime Fanta Stika natukene pahuras loos mõni aeg tagasi. Täna on Rom valmis saanud uue loo ja muusikavideo “Nõiajaht”. Mehe seljatagust kindlustab videos ei rohkem ega vähem kui Hanf Kung. Träkk on hoogne minek ja kompott kokku tubli 4+. Flow matkib punkt-punktilt kõiki teisi sama zanri minekuid ja kahjuks midagi omapärast lauale ei sülita. Noor poiss muretseb samadel teemadel, mille pärast globaalne hip-hop juba 50 aastat mures on olnud – true-headid ja fame ja liigadesse küündimine ja kirbul hoidmine. Samas mitut MC-id sina Eestis tead, kes oma esimese looga midagi omapärast, ootamatut ja huvitavat välja käis? Anna rookile aega!

 

Täägid: