New York Giants mängija Victor Cruz sai oma signatuur tossu – Nike Air Trainer Cruz

Ameerika jalgpallur Victor Cruz sai oma isikliku signatuurketsi. Mudeli nimeks Nike Air Trainer Cruz. Ketsi disain on saanud inspiratsiooni eelnevatest Nike Football mudelitest ning on vormitud ägedaks elustiili jalanõuks. Igale tossule on krõpsu sisemisele küljele kirjutatud tekst “Dance to Greatness”. Praeguse seisuga kukub iga kuu üks uus värvicombo Nike Air Trainer Cruz ketsi ja ahelreaktsioon saab alguse 20.novembril, kui näeb ilmavalgust kõige esimene signatuur toss Nike Air Trainer Cruz “Haystack”. Mees ise on öelnud, et signatuur tossu diil on tema jaoks tähtsuselt täpselt Super Bowli rõnga kõrval. Cruz on keskmisest suurem tossusõber, seega pole ime, et tossudiil mehe lauale kukkus.

 

victor-cruz-air-trainer-cruz-1

 

Cruzi signatuur line’i esimene linnukene “Haystack” piilus maailma esimest korda The Tonight Show with Jimmy Fallon eetris. Ametlikuks reliisikuupäevaks 20.november ja ilmselt võib oodata nende tossude suhteliselt kiiret lettidelt kadumist. Liin on muidugi uus ja tundmatu ja eks ole näha.

 

victor-cruz-nike-sneakers-jimmy-fallon-000

 

Fotod: Rock City

nike-air-cruz-trainer-wheat-release-date-08 nike-air-cruz-trainer-wheat-release-date-03 nike-air-cruz-trainer-wheat-release-date-06 nike-air-cruz-trainer-wheat-release-date-04 nike-air-cruz-trainer-wheat-release-date-01 nike-air-cruz-trainer-wheat-release-date-05 nike-air-cruz-trainer-wheat-release-date-07

 

 

 

Täägid: