Uus FILA on uus cool

FILA viib meid tagasi dekaadide taha ning avaldab oma throwback “Vintage” kollektsiooni, mis teeb lugupidamisavalduse tennise juurtega 70-80ndate stiilile.

Hallil novembrikuul tundub ehk pisut imelik mõelda juba kevadistest riietest, aga FILA kollektsiooni kuuluvad bucket stiilis mütsid, tunked ja dressid brändi signatuurvärvides – klassikaline punane, navy ja valge – tekitavad tunde, et miks ka mitte.

Kollektsioon saabub müügile FILA netipoodi uue aasta veebruaris. Seni aga on aga meie käsutuses eriti fresh lookbook.

Rohkem kui 100 aasta pikkuse ajalooga FILA brändi on terve igaviku seostatud erinevate tippspordialadega nagu tennis, korvpall, golf ja jalgpall. Brändi tooteid hindavad muusikud, modellid ja muud tuntud näod üle maailma. Üks on selgemast selgem – kui kogu see Nike VS adidas märul on sind ära väsitanud, siis FILA got your back on this one.

 

Untitled-1 Untitled-4 Untitled-2 untitiled-4

 

Toimetas: Keilit Aedma

Täägid: