Hypebeast tähistab oma 10. juubelit superinnovatiivse koostööprojektiga

Tõenäoliselt ei ole palju Hooligan Hamleti lugejaid, kes ei teaks sellist veebiportaali nagu Hypebeast. Hypebeast on tõenäolisemalt üks populaarsemaid blogisid/ajakirju üldse, kust saab kõige-kõige viimaseid ketsi-, streetweari- ja muid meid huvitavaid uudiseid. 2015. tähistab Hypebeast’i jaoks päris olulist aastat – nimelt on käimas nende 10. tegutsemisaasta. Selle ilusa numbri puhul on aasta läbi tehtud erinevaid koostööprojekte. Nendest hetkel viimane avalikustati just värskelt. See on päris rets maasikas, mis ajab suu vett jooksma.

Hypebeast’il on olnud läbi ajaloo viljakas koostöö adidasega, aga nüüd tegi adidas küll neile väga erilise kingituse lubades disainida nende selle aasta üht kõige populaarsemat mudelit – adidas Ultra Boost. Olen ka ise rohkem kui pool aastat Ultra Booste kandnud ning nendel päevadel, kui Ultra Booste jalga ei pane, hakkab jalgadest päris kahju. Soovitan kõigil neid proovida.

Hypebeast X adidas juubeli kollaboratsioonist. Hypebeast sai enda valdusesse Ultra Boost ketsi, mida on raske ilusamaks või paremaks teha. Tuleb tõdeda, et nad said sellega hakkama. Nagu nad ise ütlevad siis, kuulati inimeste arvamusi ning tegutseti vastavalt sellele. Nad otsustasid eemaldada cage’i ehk siis ketsi pealise stabiliseerimise mehhanismi, mille üle on interneti avarustes korralikult virisetud. Seoses sellega nimetati toss ka adidas X HYPEBEAST UltraBoost “Uncaged”. See lüke muudab tossu välimust kardinaalselt. Ja ainult paremaks. “Uncaged” Ultra Boost on tänu sellele veelgi minimalistlikum ning see mind just nende juures võlubki. Lihtsus is the shied!

adidas hypebeast ultra boost

Veel lisati Ultra Boost’i keelele NFC kiip, mida ilmselt varem ei ole tehtud. Vähemalt adidase tossude puhul küll ei meenu, et midagi sellist varem näha oleks olnud. NFC kiibi mõte on selles, et adidas ja Hypebeast on loonud spetsiaalse saidi, millele pääsevad ligi ainult “Uncaged” Ultra Boosti omanikud, kasutades selleks NFC kiipi. Praeguse info kohaselt hakatakse seda saiti uuendama iganädalaselt uue video- ja pildimaterjaliga. Sellega luuakse päris rets eksklusiivne community ning see muudab selle reliisi veelgi ihaldusväärsemaks.

adidas hypebeast ultra boost

Tekib ainult küsimus, kuidas ma need tossud endale saaksin? Põhimõtteliselt oli ja on selleks kõigil võimalus, kuigi müüki lastakse limiteeritud kogus. Alates 12. detsembrist kuni 14. detsembrini oli kõigil võimalik HBX.com veebipoes registreerida ennast ketsi ostmise loosi. 18. detsembril tehakse juba teatavaks need õnnelikud, kes saavad võimaluse tellida endale adidas X HYPEBEAST UltraBoost “Uncaged” tossud. Lisaks on Sneaker Politics teada andnud, et ka nemad müüvad alates 18. detsmebrist Uncaged Ultra Booste. Hinnaks on 180$.

Pildid: Hypebeast; SneakerFreaker.

 

Artikli autor: Mikk Lemberg