Pusha T uus muusikavideo värskelt albumilt “King Push – Darkest Before Dawn: The Prelude”

Pusha T andis 18. detsembril välja oma eelabumi. Paar päeva enne reliisi andis King Push välja ka “King Push – Darkest Before Dawn: The Prelude” tracklist‘i, kust leidsime mitu väga suurt nime. Album ketrab playlistis juba mitu päeva ja kettalt kõlab tõelist ülbust igasuguste levinud trendide ja voolude osas räppmuusikas. Pusha on oma värske reliisiga kõigest üle ja liigub kindlameelselt oma rada. Kurjad väljaütlemised, minimalistlikud biidid ja mitte mingit raadio tilu-lilu. Loomulikult olin mina juba sellel hetkel võlutud, kui nägin loovjuhi Joe Perez’i tehtud albumi coverart‘i.

Lisaks albumile toob plaadifirma G.O.O.D. Music president meieni oma teise muusikavideo. Seekord on Pusha võtnud visualiseerida träki “M.F.T.R.” (More Famous Than Rich), kus teeb kaasa The Dream.

Pusha T on teinud järjekordselt enda fiilile väga kohase muusikavideo. King Pin alustab kirikus ja lõpetab räppides seinte peal üleni mustas outfit‘is.

Laul ise on suunatud illusioonides elavatele Cash Money & Young Money plaadifirma liikmetele. Tyga see eest saab kiita, sest suutis sealt kolkast välja saada.

Tšeki videot ja anna teada, mis arvad!

Täägid: