adidas Consortium tuuri esimene peatuspaik

Mõni aeg tagasi tutvutasime adidas Consortium‘i maailmaturneed. Ja nagu artiklis mainisime, siis esimeseks peatuspaigaks on New Yorgis asuv ketsi- ja riidebutiik KITH. Vaatamata suurele lumetormile pandi 23. jaanuaril müüki KITH X adidas Consortium Tubular Doom tossud. Koostöös Highsnobiety’ga valmis ka tossu tutvustav lühike videoklipp.

Aga nüüd tossudest. adidas Tubular Doom Tubularide perekonna üks mudel, mis saab 2016. aastal jõudsalt täiendust. Tubular Doomid näevad väga futuristlikud välja ning julgen lubada, et see sokilaadne ümbris on kindlasti väga mugav. KITH või Ronnie Fieg on lisanud esialgsele Doomile tossu nina risti katva elastse rihma. Värvideks on erinevas varjundis hallid toonid ning ketsile on pandud ka KITH’i slogan “Just Us”.

adidas Consortium tuuri esimene peatuspaik KITH-x-adidas-Consortium-Tubular-Doom-5 adidas Consortium tuuri esimene peatuspaik adidas Consortium tuuri esimene peatuspaik adidas Consortium tuuri esimene peatuspaik adidas Consortium tuuri esimene peatuspaik adidas Consortium tuuri esimene peatuspaik

Veel on salajastest allikatatest kuulda olnud, et Consortiumi maailmaturnee tähendabki seda, et iga väljavalitud ketsipood saab disainida enda Tubular Doomi. Seega 2016. aasta lõpuks peaks olema loodud 12 eepilist Tubular Doom mudelit, sest igal kuul külastab Consortium praeguste plaanide kohaselt ühte uut ketsipoodi.

Artikli autor: @mikklemberg