Kanye West ja ta G.O.O.D. Fridays on tagasi

Kanye West on alustanud aastat väga lennukalt. Alustuseks tuli Kanye välja looga “Facts“, kus ilmselgelt on Kanye tahtnud näidata, et tema aasta ketsimaailmas on olnud äärmiselt edukas. Edukam ehk kui Nike’i enda tegemised?

Kanye uus lugu on hoidnud teda kõiksugu väljaannete esilehtedel täpselt nii kaua, et tal oleks võimalik uue ning tema fännide jaoks üsna tähtsa uudisega lagedale tulla. Ei, see pole ta uue albumi ilmumise kuupäev.

Mõned aastad tagasi eksisteeris selline asi nagu G.O.O.D. Fridays, kus iga nädala reedel andis Kanye välja värsket muusikat. Kim Kardashian andis läbi Twitteri teada, et G.O.O.D. Fridays on tagasi. Well done, bruh!

https://twitter.com/KimKardashian/status/685353669286440960

“Real Friends & No More Parties In LA” on tõeline maasikas. See on viis ja pool minutit pikk lugu, mis on kokku pandud kahest loost. Ty Dolla $ign lööb kaasa laulus “Real Friends”, kus Boi-1da, SEVNTHOMAS, Frank Dukes ja Havoc andis oma panuse.

“No More Parties In LA” lööb kaasa Kendrick Lamar. See laul on huvitava taustaga, sest selle loo beat oli tehtud “My Beautiful Dark Twisted Fantasy” aegadel Madlib’i poolt. Jutud liiguvad, et tol ajal oli Madlib tegelikult teinud veel erinevat muusikat Kanye jaoks. Loodame, et seegi jõuab varsti meieni.

Need kaks lugu meenutavad mulle natuke 2010. aasta Kanye Westi. “Real Friends” on üle väga pika aja lugu, mille lüürika ei ole sisutühi ning “No More Parties In LA” tekitab väga suurt huvi, sest seal on ju Kendrick Lamar.

https://soundcloud.com/kanyewest/real-friends-no-more-parties-in-la-snipped

Ootame tulevast reedet!