adidas tutvustab tulevikku

Hetkel, mil kogu maailma tähelepanu on suunatud Kanye Westi uuele albumile ja kolmandale kollektsioonile, tutvustas adidas tossude tulevikku. Nimeks adidas Futurecraft Tailored Fibre. See tähendab, et ketsi pealis põhimõtteliselt kootakse valmis täpselt nii nagu inimene ise soovib. Kui tavainimene ei pruugigi osata hinnata kõiki tossude mugavusi ning detaile, siis erinevate alade sportlaste jaoks on iga pisemgi detail väga oluline. Ja vastav tehnoloogia lubab just iga inimese jala omaduste ja eripära järgi pealise valmis kududa. Antud tossu puhul on seda tehnoloogiat demonstreeritud Boost vahetallal ning tossud meenutavad pisut Ultra Booste. Võib julgelt öelda, et ketside tulevik või isegi lähitulevik saab olema väga huvitav!

adidas-futurecraft-tailored-fiber-4_o2c3b7 img56bb12eb01005 img56bb132c17694 img56bb130787ff5

adidas-futurecraft-tailored-fibre-01 adidas-futurecraft-tailored-fibre-02 adidas-futurecraft-tailored-fibre-03 adidas-futurecraft-tailored-fibre

Artikli autor: @mikklemberg