Ämblikmeest tahad näha? Captain America: Civil Wari uus treiler näitab!

Mulle Marveli kraam meeldib. Ma ei tea, kas olen seda enne maininud, aga igaks juhuks ütlen ühe korra veel. Küll küllale liiga ei tee, nagu öeldakse. Alates 2008. aastast, kui ilmus esimene „Iron Man“, on kompanii filmimaailma hullutanud, sest iga järgmine nende koomiksikangelasel põhinev linateos keerab vinti aina enam peale. Tänu sellele leiame end nüüd olukorrast, kus ühe aastanumbri sees ilmub kolmsada erinevat koomiksifilmi, igaüks neist hullumeelsem kui teine! Senimaani on see aga äge olnud ning Captain America uusim seiklus „Civil War“ hoiab tõenäoliselt taset ja ehk kergitab jällegi latti.

Antud filmi üks tõmbenumbritest on muidugi see, et Raudmees ja Kapten Ameerika (ning sellega seoses ka nende sõbrad) omavahel tülli lähevad ja füüsiliselt nahistama hakkavad, ent teine veelgi suurem ja märkimisväärsem fakt on hoopiski Ämblikmehe esmakordne ilmumine suures ametlikus Marveli filmiuniversumis. Vaata sellega on see värk, et osade Marveli tegelaste filmiõgused kuuluvad teistele filmikompaniidele – X-Men on 20th Century Foxi all, Spider-Man aga jällegi Sony käsutuses. Kui esimesega neist pole mingit pikemat juttu (sest uued X-meeste filmid olid liiga head, et õigusi käest anda), siis viimasega on jõutud kokkuleppele, et töötatakse ühise eesmärgi nimel – heade filmide tegemine (viimane kord, kui Ämblikmees kinolinadel jooksis oli… noh, üpriski nukker). Värske treiler näitab lõpuks ometi, milline uus Ämblikmees välja nägema hakkab.

„Captain America: Civil War“ jõuab kodumaa kinodesse 29. aprillil, seega on viimane aeg otsustada, millist hashtagi sa twitteris kasutama hakkad – kas #teamironman või #teamcaptainamerica?