Nike Air Presto sai disainiuuenduse peale 16 aastat

Nike Air Presto on selle aasta üks tähtsamaid ketse. Huvitav, mitu korda ma seda erinevate ketside kohta sellel aastal juba öelnud olen? Toss, mis tuli välja 2000. aastal slogani all “T-särk sinu jalgadele” on ilmselt üks mugavamaid jalatseid kogu Universumi ajaloos. Loomulikult sai mudel endale kohe suure hulga fänne. See on üks väheseid jalatseid, mille numbrid käivad S-ist XL-ni ja ei allu tavalisele EUR/UK/US kontseptsioonile. Sa tõmbad nad jalga nagu soki no.

16 aastat on selle legendaarse jalatsi disain olnud sama. Noh nagu Porsche ja Lada –  tuli esimese korraga välja ja ei pidanud rohkem muutma. Kas on võimalik midagi head veel paremaks teha? Nike võtab väljakutse vastu. Nüüd on antud ketsile väike upgrade esmajoones materjali ja lisaks ka välimuse osas. Presto sai endale Flyknit ülaosa. Kets on veel mugavam ja elastsem.

Toss on saadaval 28. aprillil SNKRS app’is ja worldwide release järgneb 5. mail.

Loe rohkem ja vaata videosid Nike’i kodulehel.

Nike_Air_Presto_Ultra_Flyknit_sketch_originalNike_Air_Presto_Ultra_Flyknit_9_native_600Nike_Air_Presto_Ultra_Flyknit_6_native_600Nike_Air_Presto_Ultra_Flyknit_7_native_600Nike_Air_Presto_Ultra_Flyknit_9_native_600Nike_Air_Presto_Ultra_Flyknit_5_native_600

Täägid: