Puma & TeamCozy tutvustavad: Puma Blaze

Kas olete märganud, et Puma on viimasel ajal päris huvitavaid asju teinud? Suuremat sorti koostöö Rihannaga, hiljuti võeti oma hoole alla ka Kylie Jenner, vaatamata Kanye sõnavõttudele sellel teemal. Viimane vingem ettevõtmine Pumalt on kindlasti uue Puma Blaze ketsi ja TeamCozy ühine projekt. TeamCozy on üllimalt vinge creative collective, millele on aluse pannud Ta-ku ja Bludshot.

TeamCozy viis Puma Blaze’i LA tuurile ning sellest jäädvustati väga lahedaid pilte ning ka tuus video.

Puma Blaze on Puma täiesti uus mudel, mis on inspireeritud Puma “Blaze of Glory” jooksutossust. Puma Blaze on traditsioonilisema pealisega ning ka kõrgema lõikega kui 90ndate populaarne jooksumudel. Küll aga on Puma Blaze tossul kasutatud klassikalist PUMA Trinomic välistalda.

 

MTM3NjE5MzczNTA1NTg2NDE2 MTM3NjE5MzczNzczODI1MjY0 MTM3NjE5MzczNzczODI1MjY2 MTM3NjE5MzczNzczODkwODAw MTM3NjE5MzczNzczOTU2MzM2 MTM3NjE5MzczNzczOTU2MzM4 team-cozy-puma-blaze-11 team-cozy-puma-blaze-12