Air Jordan 10 “CHI” jõudis Eestisse

Mäletate, kui NBA All-Star Weekendil tuli müügile super eksklusiivne Drake’i Air Jordan 10 “OVO”? Loomulikult 98% soovijatest jäi sellest tossust ilma. Jordan Brand teadis seda ning reliisis paralleelselt Air Jordan 10 “City Pack” kollektsiooni, mis on õrnalt kättesaadavam kui OVO reliis. Nüüd on “City Pack” jõudnud ka Eestisse!

Kollektsioon kujutab endast Drake’i poolt palavalt armastatud Air Jordan 10 mudelit, millest on valminud erinevad versioonid pühendusega erinevatele linnadele. New York, Rio, LA jnejne. Üks õnnestunumaid värvi combo‘sid on aga just see sama Air Jordan 10 “Chicago”. Värvid tulevad Chicago linna lipu pealt.

Kets ilmus globaalselt 14. mail ja jõudis nüüd ülimalt limiteeritud kogustes ka Sportlandi poodidesse üle Eesti. Tossud on saadaval Tallinnas Ülemiste Sportlandis, Viru Sportlandis ja Rocca al Mare Sportlandis. Lisaks sellele ka Tartus Lõunakeskuse Sportlandis!

 

Air Jordan 10 “CHI”

Värv: Valge/erkpunane-taevasinine
Tootekood: 310805-114
Hind: 199,95€

Fotod: @oscar_castillo ja Finish Line

air jordan 10 air jordan 10 air jordan 10 air jordan 10air jordan 10Chicago-Jordan-X-FNL-Finish-Line-01Chicago-Jordan-X-FNL-Finish-Line-02Chicago-Jordan-X-FNL-Finish-Line-03Chicago-Jordan-X-FNL-Finish-Line-04

Täägid: