Beebilõust andis välja uue muusikavideo

Beebilõust on läinud full promotional mode’i. Uus album on saadaval legendaarne.ee veebipoes ja värskelt ilmus ka täiesti uus muusikavideo.

Nagu ütlesime, siis Beebilõusta uus album “Resotsialiseerumine X Must Lipp” on valmis. Kettalt leiab kokku 11 lugu teiste seas ka featuring Vennaskonnaga. Album on ootuspäraselt kuri ja sügav. Bängereid lendab kahte lehte ja flow delivery on Lõustale omaselt super. Plaadilt oleme varem kuulnud kahte videosinglit. Mäletate küll ju?

 

 

 

Nüüd koos albumi ilmumisega on valmis saanud ka uus video ja seekord loole “Mees Ma Näen So Vittu”. Visuaali eest vastutab Timo Albert, kes on muuseas teinud visuaale ka näiteks 50 Centile. Kuulsid õigesti ja see ei ole nali, houmi.

Koos “Must Lipp” albumiga lansseeris Legendaarne Records ka täiesti uue veebilehe, kus saab suurepärase ülevaate 11 aasta jooksul leibeli poolt välja antud albumitest, tutvuda artistide biograafiatega ning vaadata aastate jooksul reliisitud videosid ja muusikat. Lisaks on veebil täisfunktsionaalne veebikauplus, kus mainitud album ka saadaval on. “Must Lipp” on välja antud koostöös Piradose ja Nihilist.fm-iga.

Albumi esitlus toimub Von Krahlis juba 21. mail. 

Foto autor: Lilian Marie Merila / NIHILIST.FM

 

Täägid: