Kõige räägitum räpivideo täna: Desiigner “Panda” kaasas Kanye West

Desiigner on räppar, kellega käib kaasas suurem vihkajate hulk kui ilmselt keskmiselt vaja oleks. Tema hitt “Panda” on vallutanud kõik võimalikult edetabelid ja oli ammu aeg, et loole tuleks visuaal. Aeg on käes nagu ütleb EKRE.

Desiigneri räpp on kõik see, mida tänapäeva räpparites vihatakse. Sa arvasid, et see, mille Future kaasaegsesse hiphopi tõi on häiriv? Well, Future ain’t got nothin’ on Desiigner. Ilgelt suure hulga kõneainet pakkus tema freestyle legendaarse Tim Westwoodi saates. Ühelt poolt räägitakse, et mitte emmigi ei saa aru, mida ta räpib ja teiselt poolt kirjeldatakse seda kui “kõikide ainete alla korraga” olemist. Sinu vabadus on asi oma silmaga hukka mõista.

 

 

Heiterid heidivad, aga “Panda” edu kasvab iga päevaga. Mees on troonilt tõuganud suure hunniku suuri hitte ja loo edu ei näi aeglustuvat. Video on ka korralik bänger ja ilmselt ei tule heiteritele rõõmusõnumina ka see, et videos lööb kaasa Kanye West. “Panda” ametlik muusikavideo on üles riputatud eksklusiivselt Tidalisse. Nii, et vaata videot Tidalist ehk siis siit. Tahan siinkohal visata propsi kõigile, kes on põhimõttekindlalt veel Tidali account‘i tegemata jätnud. I support u!

 

Täägid: