Converse tutvustas uut All Star Modernit

Eelmise aasta juuli lõpus tutvustas Converse maailmale oma ikooni Chuck Taylor All Stari edasiarendust Chuck Taylor All Star II. See oli peaaegu üle poole sajandi esimene kord, kui Converse otsustas oma kõige kuulsama mudeliga midagi suuremat ette võtta. Chuck Taylor All Star II välja töötades koguti inspiratsiooni suurtes Converse arhiivides ning üks mudel, mis paljudele asjaosalistele meelde jäi, oli 1920. aastast siiani säilinud Converse All Star kets.

converse all star

Eelmine nädal avalikustas Converse spetsiaalse pop-up väljapanekuga New Yorgis just sellest samast 1920. aasta mudelist inspireerituna Converse All Star Moderni. Paljuski on see parimatel Nike tehnoloogiatel põhinev 1920. aasta All Star’i uuendus. Ketsi pealsel on kasututud Nike Hyperfuse’i ning välistallana kogupikkuses Phylon materjali, mis peaksid tegema ketsist ülimugava ning kerge suvetossu.

Siin mõned pildid mainitud üritusest.

All Star Modern tuleb nii kõrge kui ka madala mudelina ning esialgu viies erinevas värvitoonis: must, hall, sinine, punane ja roheline. Valitud poelettidele jõuavad need ketsid juba 16. juunil, kuid laialdasemalt lähevad müüki alles 2017. aastast.

Õhtu suurimaks uudiseks oli kindlasti Chuck Taylor All Star Modern HTM erikollektsioon. HTM on kolmiku Hiroshi Fujiwara, Tinker Hatfield ja Mark Parkeri koondnimetus, kelle jaoks see oli esimene kord töötada mõne muu brändi kui Nike enda toodetega. Nende All Star Modern’i puhul on pealise materjalina kasutatud ülikvaliteetset kitsenahka, mis loob ketsist palju luksuslikuma mulje ning näeb väga stiilne välja. HTM variant tuleb müüki valges ja mustas toonis alates 9. juunist kõikides NikeLAB’ides üle maailma.


Lõpliku hinnangu andmiseks tahaks seda All Star Modernit kõige pealt käes hoida, aga HTM variant tundub küll selline, mis tuleks endale kiirelt hankida, sest tõenäosus, et HTM veel mõnele mitte Nike tootele oma panuse annab on pigem väga väike.