Kanye West tegi video loole “Famous” ja terve maailm räägib paljast Taylor Swiftist

Kanye vajutas jälle Kanye nuppu ja andis välja video loole “Famous” oma “Life Of Pablo” albumilt. Nagu arvata võib, siis see ei ole sinu tavaline “räpin kaamerasse” video. Tegemist on tõelise spektaakliga, sest videos vedeleb täiesti paljalt terve hulk inimesi, keda sa mitte kunagi paljalt näha ei taha. Või tahad?

Kanye uue kunstiteose kontseptsioon, populaarsus, kõneaine on üles ehitatud faktile, et videos on paljalt voodisse üles rivistatud hetkel maailma kõige kuulsamad ja mitmel juhul vastuolulist kõneainet pakkunud inimesed. Videos näeme paljalt inimesi, kes on viimasel ajal kollase ajakirjanduse pealkirju krooninud ühel või teisel moel või kes lihtsalt Kanye arvates sellesse kontseptsiooni sobida võiksid. Loo kõige kuulsam rida “I feel like me and Taylor might still have sex / Why? I made that bitch famous” on toonud voodisse loomulikult ka palja Taylor Swifti (noh, kogu see “i’mma let you finish” kaasus sealt auhinna galalt aastaid tagasi). Lisaks vedelevad linade vahel paljas Donald Trump, Bill Cosby, Kim Kardashian, Ray J, Amber Rose, Anna Wintour, Caitlyn Jenner, Rihanna, Chris Brown, George W. Bush. Kanye ise on lisanud, et visuaali inspiratsioon on Vincent Desiderio teos “Sleep”.

Loomulikult on hetkel natuke segane, kas tegemist on päris inimeste, nukkude, Photoshopi või kõige kolme seguga. Mr. West igatahes on juba valmis kohtusse kaebamiseks, mis annaks videole kindlasti kuulsust ja pikema eluea (mis on suure tõenäosusega ka kogu asja mõte). Twitterisse postitatud üleskutse on tänaseks kontolt kustutatud. Õnneks on meil screenshot!

kanye-west-famous-tweet

Videot saab hetkel ametlikult vaadata ainult Kanye korraldatud suurtel video ühisvaatamistel või Tidalis. Arvestades, kui “ropp” kogu video on, siis YouTube’i see kunstiteos kahjuks ei jõua. Õnneks on meil “mitte ametlik” link. Enjoy!

 

 

Siia lõppu oleks paslik lisada New York’i tänavakunstniku KIDULT‘i seisukoht Kanye Westi teemal. Just seda “Real Slaves” sõnumit otsustas KIDULT levitada Kanye Westi Pariisis avatud pop-up poe fašaadi peal.

 

kidult

Täägid: