Riia otsustas ennast tutvustada läbi räppimise

Samal ajal kui kirgi kütab letile löödud Eesti “bestEST” reklaamikampaania arutelu, mõtlesid suured reklaami ja PR tädid ja onud Riias, et mida küll teha, et oma linna välisriikidele tutvustada. Vana vettvedama läinud kampaania “Easy To Come. Hard To Live.” oli trükivea tõttu saanud hävitava hinnangu. Istuti pisikeses heleda laminaadiga põrandaga ruumis läpakate taga ja põrgatati ideid. Ei olnud lahendust noh.

Kuni järsku tõusis võidukalt püsti üks lähes 40 aastane mees, kes on digiturundamises vana ekspert. Ah, et miks ekspert sa küsid? Noh, ta aitas sõbral isikliku fotograafia Facebooki lehe käimata tõmmata (Valdas Persauskas Photpograhy). Seal on juba ligi 400 fänni! Mees kargas püsti ja lõugas üle pisikese ruumi “Kurats külls! Aastas ons 2o16s! Riias ons lahes kohts, kuhus tullas! Riias ons noors jas särtsus täiss! Riias ons RÄPPs!”. Terve ruum ehmus korraks, vaadati üksteisele otsa kuni üks noor, 47 aastane daam, tõstis üles oma peopesad ja tegi esimese plaksu. Sellepeale levis plaksutus nagu tuli Lõuna-Eesti metsades ja kogu ruum tõusis püsti. Emotsioonid olid nii ülevad, et idee välja käinud mees, rebis oma ruudulise särgi seljast, viskas prillid ja hüppas aknast alla. Selle mehe mälestuse auks viidi tema kampaania idee ellu. Sündis Riia räpp. Praegu töötavad kõik selles toas olnud inimesed kõrgetel kohtadel Läti valitsuses.

PS! Kogu eelnev kirjutatu on väljamõeldis. Väljaarvatud kogu selle jauramise tulemus –  Riia räpp sai tegelt ka teoks. Ja sellel on juba ligi 200 000 vaatamist Facebookis.

 

Täägid: