Otse sündmuskohalt: KÕIK BOYZ valmistub prooviruumis Õllesummeriks

Juba juulikuu teise nädala neljapäeval, 7. juulil leiab aset tõeline spektaakel – Tallinna Lauluväljakul Õllesummeril on peaesinejaks KÕIK BOYZ ehk Genka, Reket, Metsakutsu, Suur Arop, Beebilõust ja Paul Oja. See on suur asi, et Eesti ühele suurimale festivalile  on pealavale otsustatud tuua kodumaine hiphop muusika. Käisime proovis, et saada aimu, mis meid ees ootab.

 

DSC06853DSC06872 DSC06854DSC06868

 

KÕIK BOYZ nimi tuleneb Eesti nimekamate räpparite koos esitatud loo “Kõik” nimest. Lugu saavutas vägagi arvestatavat edu kõikides kodumaistest edetabelites ning selle loo järgi hakatigi kohalikku räpieliiti nimetama lühidalt “Kõik Boyz”. Kui Õllesummer käis Genkale välja idee neljapäeva peaesinejaks just see sama punt kokku kutsuda polnud artistinime vaja kaugelt otsida.

 

DSC06878DSC06881DSC06900DSC06863

 

Lisaks viiele räpparile ja Paul Ojale astub neljapäeval kell 23.00 koos räpparitega pealavale suur bänd koos erinevate keel- ja puhkpillidega ning lisaks suur hulk mitmed Eesti artiste, kellega koos räpparite lood uue eepilise kuue saavad. Pooleteist tunnises shows astuvad üles: Koit Toome, Elina Born, Getter Jaani, Ines, Teele Viira, Tõnu Trubetsky, Semy jne. Lisaks on laval ilge hunnik möllu lavashow, tantsutüdrukute, breikarite ja videovisuaalide näol.

Kõige olulisem uudis kogu selle tralli juures on tegelikult aga see, et KÕIK BOYZ on DJ Critikali Mindnote Studio’s lindistanud koos ka täiesti uue loo, mille world premiere esmaettekanne toimub just Õllesummeril. Lisaks sellele toimub ka Metsakutsu ja Koit Toome kurikuulsa koostöö esmaettekanne. Põhjuseid kohale ilmuda on palju!

Neljapäeval peale ülesastumist Laulväljakul toimub kohe ka ametlik “Kõik Boyz afterparty” klubis Studio, kus kõik räpparid kohal on. Saab pilti teha, käppa visata ja juttu ajada. Muusikat mängivad DJ-d Paul Oja, Quest ning oodata on mitmeid üllatus DJ-sid.

Kohtume neljapäeval, 7. juulil kell 23.00 Tallinna Lauluväljakul.

 

koikboyz_afterparty_FBevent-01
Lisainfo:
KÕIK BOYZ at Lauluväljak FB event
KÕIK BOYZ at klubi Studio FB event

Fotod: @koerakari

Täägid: