Dj Shadow ja Run The Jewels uus muusikavideo “Nobody Speak”

Run The Jewels duo on suure tõenäosusega üks ägedamaid asju, mis viimasel ajal hiphopis juhtunud on. Ma vist olen seda tegelikult öelnud ka juba. Minu isiklik lemmik produuser läbi aegade on El-P. Eriti sümpaatne tema juures on oskus mitte ajale jalgu jääda ja sealjuures teha seda kvaliteetselt ja stiilselt. Duo Killer Mikega on järjekordne näide sellest oskusest. Dj Shadow on nimi, kes tutvustamist ei vaja. Tema biit bängis koolipidudel juba siis, kui mind veel koolipidudele sisse ei lastud. El-P, Killer Mike ja Dj Shadow on pillid ühte kappi pannud ning reliisinud väga aktuaalse sisuga loo “Nobody Speak”. Träkk ise on väljas juba mõnda aega ning hängib koos sõpradega Shadow albumil “The Mountain Will Fall”, mis on esimene ketas peale 5 aastast pausi. Värskelt on ilmunud loo muusikavideo, mille kohta Shadow ise on öelnud: “Me tahtsime teha positiivset, elujaatavat visuaali, mis tabaks kõige paremini poliitikute olemuse valimisaastal. Selle asemel aga tuli välja aga hoopis see.”