Kanye West esitles MTV VMA 2016 galal oma uut muusikavideot

Eile toimus kaugel Ameerikas suur MTV Video Music Awards gala. Räppar G-Eazy sai Britney Spearsilt lava peal korvi, Beyonce’ist sai kõige rohkem MTV auhindu võitnud artist, Drake avaldas armastust Rihanna vastu ja Rihanna esitles põhimõtteliselt kõiki oma lugusid eepiliselt pika performance‘i jooksul. Kõige olulisem on aga hoops see, et Kanye West esitles oma tuttuut muusikavideot loole “Fade”. MTV andis enne galat teada, et nad kinkisid Kanye Westile 4 minutit, mille jooksul ta võib teha mida iganes ta teha soovib. Selle aja sisustas Kanye loomulikult kõnega, mis keskendus põhiliselt sellele, et kui kõva Kanye on. Lisaks sellele esitles ta siis ka oma uut videot.

Videos näeme näitlejat Teyana Taylorit jõusaalis tantsimas. Visuaal lõpeb muheda duširuumistseeniga, kus näitleja oma abikaasa, NBA korvpalluri Iman Shumpertiga, seksib. Noh, mis seal’s ikka, noored, videot vaatama!

 

Täägid: