Mõnusalt mellow uus Pok ja kaasas Epp Kõiv

Pärnu juurtega MC ja sõnameister Pok on oma lugudes tavaliselt agressiivne. Täna üllatakse meid hoopis mellow ja gruuviva saundiga. Värske lugu “Kõrgklass” liugleb mõtliku rahuga mööda klaveri klahve ja üle viiuli keelte otse kuulaja südame sisse. Refräänis heliseb paari aasta taguse megahiti “Linn On Minu” sisse laulnud Epp Kõiv.

“2015. aasta kevadel päästeti mind Sri Lankal uppumissurmast ja sellest ning muust kallist mu elus inspireerituna sai see lugu lindistatud,” kirjeldab artist träkki ise.

Pok peitub tavaliselt isiksusena oma hüperkeeruliste riimihunnikute taha, olles sellega täiesti anonüümne. Träkil “Kõrgklassi täht” on mees aga täiesti alasti ja kõigile lugeda. Pole kaitsvat riimirüüd, varjavat viha kilpi ega silmi peitvat bassiliini. See lugu on julgustükk!

 

Täägid: