Tallinn Fashion Week: Sel aastal on, mida oodata!

Saabuva sügise ootuses mõtleme juba oktoobrikuus aset leidva moenädala peale ja nüüd, kui juba esimesed pressiteated on e-postkasti potsatanud, tekkis kerge ootusärevus, sest sel aastal on, mida oodata. 2016. aasta sügisene Tallinn Fashion Week lubab 10. juubeli puhul tuua lavale nimekad disainerid Kriss Soonikust Roberta Einerini välja.

Eriliselt ootamegi just Gita Siimpoja, Kokomo Collection‘i, KÄT‘i ja Roberta Eineri kollektsioone, teades juba ette, et üllatusi jagub ja vaatajate pilgud on naelutatud modellide seljas olevatele riietele mitte igavusest telefoniekraanidele. Sel korral on ka toimumiskoht paremini valitud kui möödunud sügisel ja oma moodsad ketsid tuleb viia sarnaselt kevadele Kultuurikatla Black Box saali.

Gita Siimpoeg näitab kollektsiooni moenädalal esmakordselt, oodates juba pikisilmi, et saaks kaua tehtud tööd esitleda. “Moenädal on Eestis ainuke üritus, kus disainer saab oma kollektsiooni näidata nii, et see jõuab nii enne kui ka pärast show‘d publikuni,” räägib noor disainer, kelle kollektsioonist võib oodata värskust, uusi lahendusi ja tabavat show‘d. “See on suur asi noorele disainerile.”

Tutvu TFW programmiga

Kolmapäev 19.10
18.00 Gita Siimpoeg, Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid: Raili Nõlvak, Kokomo Collection
20.00 Samsung esitleb: Kuldnõel
Neljapäev 20.10
18.00 Anu Hint, Katre Arula
19.30 Iris Janvier
21.00 Piret Ilves, Diana Arno
Reede 21.10
18.00 Marimo Fashion, Mammu Couture
19.30 Liivia Leškin, Vilve Unt
21.00 Kirill Safonov, Year by Raivo Holm
Laupäev 22.10
18.00 Kriss Soonik
20.00 Baltman: Born Fearless

Tallinn Fashion Week leiab aset 19.-22. oktoobril. Hoia silma peal moenädala Facebooki lehel.

Päise foto: Anni Viskus